Hallitus

Yhdistyksen hallituksen jäsenten tiedot:

Hallitusten jäsenten henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa (ilman erikoismerkkejä ja ääkkösiä): etunimi.sukunimi(at)amc.fi
Mika Vimpari
Titteli: Puheenjohtaja, Hallituksen jäsen ja Webmaster

Esittely: Olen AMC Ry:n puheenjohtaja, sekä nettisivujen webmaster ja asun Helsingissä. Minulla AMC on vaikuttanut syntymästä asti siten, etten ole pystynyt kävelemään ja käsissä on heikot voimat.

Janita Ruuskanen
  Titteli: Varapuheenjohtaja ja Hallituksen jäsen
Jaana Tiiri
Titteli: Hallituksen jäsen

Esittely: Hei kaikille! Olen AMC ry.:n hallituksen jäsen, opiskelija Helsingistä. Opiskelen tällä hetkellä sosiaalialaa Metropolian Ammattikorkeakoulussa. Olen sydämestäni yhdistysaktiivi ja toimin monessa järjestössä pyrkien edistämään erityisesti vammaisten nuorten oikeuksien toteutumista. Minulla on itselläni AMC, ja yhteiselomme AMC ry.:n kanssa menee pitkälle menneisyyteen: minut on lisätty yhdistyksen jäseneksi silloin kun olen ollut pari kuukautta vanha! Tämä yhdistys on minulle hyvin tärkeä ja pyrin hallitustoiminnassani siihen, että yhdistyksemme pysyisi hyvinvoivana ja onnistuisi tavoittamaan ja tarjoamaan vertaistukea ja toimintaa kaikille Suomen AMC:läisille ja heidän läheisilleen.

Milla Ilonen
Titteli: Hallituksen jäsen

Esittely: Olen tamperelainen vaikuttaja, melkein valmis sosiaalipsykologi ja kulttuuri-intoilija. Työskentelen Aspa-säätiössä suunnittelijana vammaisten ihmisten ja mielenterveyskuntoutujien asumispalvelujen laadunarvioinnin parissa. Yhdenvertainen tanssi, nuorisotyö, draamamenetelmät ja naurujooga ovat lähellä sydäntäni!Nuorena tyttönä, kesällä 1998, olin perustamassa AMC-yhdistystä. Yhdistys on tarjonnut vuosien varrella sykähdyttäviä vertaisuuden ja yhteenkuuluvuuden paikkoja. Koen saavani paljon myös siitä, että voin toimia jollekin ”isosiskona” – henkilönä, jonka kokemuksiin omaa elämää voi peilailla. Ainutlaatuisuutemme ja harvinaisuutemme näen voimavarana, joka jakaessa kasvaa! Vaikuttamistyössä puolestaan haluaisin ylittää diagnoosirajat ja edistää kaikkien vammaisten ihmisten oikeuksien toteutumista. Edustan harvinaisia yhdistyksiä Invalidiliiton liittovaltuustossa.

Monica Wirén
Titteli: Hallituksen jäsen

Esittely: Hei, olen Monica, tuore hallituksen jäsen Rovaniemeltä! Minulla on AMC. Olen puoli vuotiaan pienen pojan äiti ja merkonomiopiskelija, joten arki täyttyy mukavasti siitä. Lisäksi olen innokas elokuva- ja sarjaharrastaja ja pidän ruoanlaitosta.

Reeta Sutinen
Titteli: Hallituksen jäsen ja Rahastonhoitaja

Esittely: Olen kahden tytön Vilman (2007) ja Klaaran (2011) äiti Turusta. Vilmalla on AMC.

Salla Korkki
Titteli: Hallituksen jäsen ja Sihteeri

Esittely: Olen 2016 syntyneen amc-pojan äiti. Ammatiltani olen anestesiologiaan ja tehohoitoon erikoistuva lääkäri. Asumme Pirkanmaalla, maaseudulla.Harrastuksiin kuuluu kasvihuone ja isot perennapenkit, erityisrakkaus kuitenkin kesäkukat, luonnossa liikkuminen kaikin tavoin, saksanseisojat ja pienriistanmetsästys. AMC ry:ssä olen vastuussa vertaistukitoiminnasta. Unelma on saada Suomen kattava verkosto, jossa meillä on voimaannuttavia tukiperheitä ja amc-harvinaisia valmiina olemaan läsnä, kun heitä tarvitaan.

Serenity Paldanius
  Titteli: Hallituksen jäsen
Vilma Tuominen
  Titteli: Hallituksen jäsen