Hallitus

Yhdistyksen hallituksen jäsenten tiedot:

Hallitusten jäsenten henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)amc.fi
Jaana Tiiri
Titteli: Puheenjohtaja ja Hallituksen jäsen

Esittely: Hei kaikille! Olen AMC ry.:n puheenjohtaja, 22-vuotias opiskelija Helsingistä. Opiskelen tällä hetkellä sosiaalialaa Metropolian Ammattikorkeakoulussa. Olen sydämestäni yhdistysaktiivi ja toimin monessa järjestössä pyrkien edistämään erityisesti vammaisten nuorten oikeuksien toteutumista. Minulla on itselläni AMC, ja yhteiselomme AMC ry.:n kanssa menee pitkälle menneisyyteen: minut on lisätty yhdistyksen jäseneksi silloin kun olen ollut pari kuukautta vanha! Tämä yhdistys on minulle hyvin tärkeä ja pyrin hallitustoiminnassani siihen, että yhdistyksemme pysyisi hyvinvoivana ja onnistuisi tavoittamaan ja tarjoamaan vertaistukea ja toimintaa kaikille Suomen AMC:läisille ja heidän läheisilleen.

Serenity Paldanius
Titteli: Varapuheenjohtaja, Hallituksen jäsen, Sihteeri ja Rahastonhoitaja
Brigita Krasniqi
Titteli: Hallituksen jäsen
Kirsikka Järvinen
Titteli: Hallituksen jäsen
Mika Vimpari
Titteli: Hallituksen jäsen ja Webmaster

Esittely: Olen AMC Ry:n nettisivujen webmaster ja asun Helsingissä. Minulla AMC on vaikuttanut syntymästä asti siten, etten ole pystynyt kävelemään ja käsissä on heikot voimat.

Milla Ilonen
Titteli: Hallituksen jäsen

Esittely: Olen 35-vuotias tamperelainen vaikuttaja, melkein valmis sosiaalipsykologi ja kulttuuri-intoilija. Työskentelen Aspa-säätiössä suunnittelijana vammaisten ihmisten ja mielenterveyskuntoutujien asumispalvelujen laadunarvioinnin parissa. Yhdenvertainen tanssi, nuorisotyö, draamamenetelmät ja naurujooga ovat lähellä sydäntäni!Nuorena tyttönä, kesällä 1998, olin perustamassa AMC-yhdistystä. Yhdistys on tarjonnut vuosien varrella sykähdyttäviä vertaisuuden ja yhteenkuuluvuuden paikkoja. Koen saavani paljon myös siitä, että voin toimia jollekin ”isosiskona” – henkilönä, jonka kokemuksiin omaa elämää voi peilailla. Ainutlaatuisuutemme ja harvinaisuutemme näen voimavarana, joka jakaessa kasvaa! Vaikuttamistyössä puolestaan haluaisin ylittää diagnoosirajat ja edistää kaikkien vammaisten ihmisten oikeuksien toteutumista. Edustan harvinaisia yhdistyksiä Invalidiliiton liittovaltuustossa.

Reeta Sutinen
Titteli: Hallituksen jäsen

Esittely: Olen kahden tytön Vilman (2007) ja Klaaran (2011) äiti Turusta. Vilmalla on AMC.

Salla Korkki
Titteli: Hallituksen jäsen

Esittely: Olen 2016 syntyneen amc-pojan äiti. Ammatiltani olen anestesiologiaan ja tehohoitoon erikoistuva lääkäri. Asumme Pirkanmaalla, maaseudulla.

Harrastuksiin kuuluu kasvihuone ja isot perennapenkit, erityisrakkaus kuitenkin kesäkukat, luonnossa liikkuminen kaikin tavoin, saksanseisojat ja pienriistanmetsästys. AMC ry:ssä olen vastuussa vertaistukitoiminnasta. Unelma on saada Suomen kattava verkosto, jossa meillä on voimaannuttavia tukiperheitä ja amc-harvinaisia valmiina olemaan läsnä, kun heitä tarvitaan.

Tuomas Honkonen
Titteli: Hallituksen jäsen